Menu

Projecten

We zijn meer dan 25 jaar aan het bouwen aan een online toeristisch netwerk in Nederland en net over de grens. Door het pionieren en te kiezen voor het ontwikkelen van eigen media bezitten we nu een groot en divers platform van enkele honderden concepten met als doel onze partners van marketingkracht en omzet te voorzien. Een landelijk netwerk van Recreatief.nl BV & Businessbookers BV, ondersteund door intelligente ict systemen en een krachtig en ervaren toeristisch team.

Wij focussen en verdiepen we op verschillende thema’s en verhaallijnen. Binnen elk thema zijn we met diverse sub projecten bezig waarbij we samenwerken en overleggen met specialisten uit het veld. Sommige van deze projecten ontvangen los van elkaar honderdduizenden bezoekers per maand. Een krachtig netwerk dus, waarmee we in staat zijn om samenwerkende partners te ondersteunen met aantoonbaar resultaat.

75% van onze campagne inzet is gericht op de Nederlandse toerist. De rest van onze aandacht richt zich op onze Oosterburen en Zuiderburen en dan met name de zakelijke markt.

Hoogwaardig toerisme – HOOG VOLUME & GERICHT BEREIK – precies de klanten die onze partners willen ontvangen

  • Vakantie in Limburg ( Vakantieparken, Hotellerie, B & B )
  • Cultuur & Historie in Limburg
  • De regio  
  • Steden & dorpen ( Een hele reeks bijzondere dorpen en steden  )
  • Business & Pleasure in Limburg ( zakelijk platform voor locaties )
  • Promotie Limburg , de regio’s en de hotspots in de provincies