Menu

Over ons

Sinds 1999 ondersteunen en adviseren wij ondernemers , bestuurders en stichtingen op landelijk en regionaal niveau bij de marketing van hun toeristische regio’s en locaties.  Focus op de Limburgers, de Nederlandse toerist en onze Zuiderburen en Oosterburen.

Of het nu Noord Midden of Zuid Limburg is of een goede samenwerking met onze Zuiderburen, bij ons krijgt heel Limburg de aandacht die deze prachtige provincie verdiend!

Wij richten ons onder andere op : 

Bestemmingsontwikkeling , waarbij we productaanbod versterken en nieuwe concepten ontwikkelen. We ontwikkelen hier dan weer thematische campagnes voor die we samen met partners door ontwikkelen. We kiezen de juiste doelgroepen die we met campagnes gaan bewerken. We adviseren bestuurders over bestemmingsontwikkeling.

Zakelijke markt
We richten ons op de marketing en het promoten van het aanbod van vergader- en congreslocaties in de meerdaagse meeting markt. Op  landelijke portals als Vergaderen.nl, Congres.nl en Congrescentrum.nl maar ook via  veel regionaal of thematisch ontwikkelde campagnes.

Storytelling
We ontwikkelen verhaallijnen over de provincie die we verwerken in arrangementen.

Netwerk
Wij ontwikkelen een hoogwaardig toeristisch netwerk. Het derde decennium ontwikkelen is aangebroken.  Ons netwerk geeft ons de mogelijkheid de vele interessante verhalen te kunnen presenteren precies bij de juiste doelgroep.  De marketing kan dus in ons eigen netwerk ( owned media ) en is ook nog eens veel doelgerichter dan de meer traditionele toeristische marketingcampagnes. 

Autoriteit & invloed
We hebben autoriteit & invloed verkregen bij verschillende doelgroepen. Dit door al 25 jaar te focussen op het ontwikkelen van doelgroep netwerken die elk jaar groter en sterker worden. Zo hebben we groot zakelijk bereik. Denk hierbij aan de personeelsvereniging, p & o afdeling , directiesecretaresse, pa, ondernemer en pco. Ander voorbeeld is ons + netwerk. Opgericht om de ouderen doelgroep te bereiken die er graag op uit gaat om te fietsen en te wandelen. Campagnes hier bereiken vaak honderdduizenden ouderen.

Onderzoek & Kennis delen
We zetten onze ervaring en kennis in voor ondernemers maar ook bestuurders die met vraagstukken zitten. Onze inzet, kennis en de rapporten helpen om onze partners in Limburg op 1 te zetten.

Met (re)creatieve groet & met hart voor Limburg

Christel Gieling