Menu

Kunst , Cultuur & Historie

Wij ontwikkelen momenteel Cultuuragenda.nl met in eerste instantie de focus op Gelderland. Tevens zijn we gestart met de ontwikkeling van Concert.nl , beide concepten worden dan na de eerste online ervaringen opgeschaald naar ons landelijk platform.

Target is om deze in de lente van 2022 te lanceren. Samen met Cultuurgids.nl, Theater.nl hebben we dan een buitengewoon fraai platform waar nu al enkele honderdduizenden unieke bezoekers maandelijks langskomen. Voor musea duiken we de Geschiedenis van Gelderland in en komen met bijzondere Gelderse verhalen .

Tevens zetten we Vergaderen.nl en Congres.nl in om zakelijke bijeenkomsten ( dag en meerdaagse meetings ) in locaties in Gelderland te laten plaatsvinden. We zetten hiervoor in ons landelijke netwerk van zakelijke beslissers en brengen zo instellingen en bedrijven naar Gelderland.

Doel van al deze inspanningen is om culturele centra, poppodia ,musea, locaties en theaters in Gelderland kansen te bieden hun locaties en agenda’s goed gepromoot te krijgen.